logo

Мезотерапия за по-млада и сияйна кожа 

За процедурата

Мезотерапията е метод, основан на подкожното въвеждане на хиалуронови молекули, витамини, микроелементи, аминокиселини и други полезни съставки в кожата чрез инжектиране.

Повечето от продуктите, от които може да се очаква по-осезаем ефект, след приложение върху кожата под формата на кремове или маски, не проникват в средния слой на кожата, където е необходимо, за да се прояви тяхното пълно действие. Това се дължи на основната функция на кожата – защита на организма от проникване на всякакви външни за него вещества.

Чрез инжекционна мезотерапия се добавят необходимите елементи за една красива и млада кожа.

Процедурата има различни приложения – за хидратация и подобряване качеството на кожата, за премахване на пигментации, за стимулиране растежа на косата, за стопяване на мазнини, за премахване на целулит и др.

Цени на мезотерапия

ПроцедураЦена
Мезотерапия за лице с Jalupro Classic 250 лв.
Мезотерапия за шия с Jalupro Classic 250 лв.
Мезотерапия за околоочен контур с Jalupro Classic 250 лв.
Мезотерапия за лице с Jalupro HMW 350 лв.
Мезотерапия за шия с Jalupro HMW 350 лв.
Ejal 40400 лв.
Мезотерапия за коса с Pluryal140 лв.

Накратко за процедурата

Процедурата има различни приложения

Мезотерапията хидратира и подобрява качеството на кожата, премахва пигментации, стимулира растежа на косата, стопява мазнини, премахва целулит.

Допълваща терапия

Много добре се комбинира с всички апаратни процедури за постигане на оптимални резултати.

Инвазивна процедура

Мезотерапията е метод, основан на подкожното въвеждане на хиалуронови молекули, витамини, микроелементи, аминокиселини и други полезни съставки в кожата чрез инжектиране.

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

Как работи процедурата?

Чрез инжектиране в средния слой на кожата се добавят хиалуронови молекули, витамини, микроелементи, аминокиселини и други полезни съставки, които да подобрят микроциркулацията в кръвта, както и да се подобри еластичността и тургора на кожата.

Подходяща ли е за мен?

Мезотерапията е подходяща за всеки. След консултация с Вашия лекар, той ще прецени каква мезотерапия е подхдяща за Вас и може да персонализира терапията съобразно Вашите нужди.

Кои зони могат да се третират?

Подходящи зони за третиране са: лице, шия, деколте, китки, скалп (при косопад), за премахване на стрии, за третиране и лечение на целулит, за стопяване на мазнини.

Какво е усещането по време на процедурата?

Процедурата предизвика известен дискомфорт. Непосредствено преди процедурата могат да се прилагат локални обезболяващи средства. Възможни са нежелани ефекти като зачервяване и лек оток в третираната зона, сърбеж, парене, които изчезват в рамките от няколко часа до 1-2 дни.

Какво да правя преди и след процедурата?

Два дни преди процедурата не трябва да се приемат кръвосъсирващи лекарства. Процедурите не e препоръчително да се извършват по време на менструация. След процедурата на мястото на убожданията се появяват папули, които приличат на големи ухапвания от комари. Те изчезват в рамките на няколко часа до 2 дни. Възможно е появата и на синини, които също отшумяват в рамките на няколко дни.

Запишете час за консултация

Ако не сте сигурни дали някоя процедура е подходяща за Вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Обадете се на посочените телефони. Не се притеснявайте, ако се обадите извън работно време, ние ще Ви върнем обаждане...

ЗАПИШИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

© DiyanaAesthetics. All Rights Reserved. 2024