logo

 За нас

Добре дошли в Diyana Aesthetic House!

Diyana Aesthetic House е името на най-новият естетичен център, разположен в сърцето на София. То е вдъхновено от собственичката на центъра  –  Дияна Казакова.„Заставайки с името си, като собственик на салона, искам да дам категорична гаранция, че той ще се свързва с най-качествените услуги. Клиентите ни ще запомнят всяко едно посещение не само като конкретна процедура, но и като цялостно преживяване“, казва Дияна. House пък идва от английската дума за дом, защото Дияна държи клиентите й да се чувстват уютно и комфортно, като у дома си. За нея естетичният център е сбъдната мечта. „Винаги съм искала да помагам на хората, да ги правя щастливи, да бъдат доволни“, казва още тя. А клиентите са доволни, когато получават специално отношение и са добре информирани за процедурите, които им се предлагат.
Специално, индивидуално отношение към всеки клиент, добре поднесена информация и високо качество на услугите са сред приоритетите на Diyana Aesthetic House.
Заповядайте при нас, за да изготвим индивидуален план за Вашата пълна промяна от глава до пети.

Услугите, които предлагаме

В естетичния център се предлагат апаратни процедури за лице и тяло от най-висок клас. При нас ще намерите лазерна епилация, HydraFacial, терапии за заличаване на петна и бръчки по лицето, както и процедури за оформяне на тялото. Diyana Aesthetic House е един от първите естетични центрове в България, които предлагат най-новата процедура за извайване на тялото и редуциране на целулита – NuEra Tight.

Нашият екип

Д-р Мария-Магдалена Кирилова

Лекар-специализант по дерматология

Завършила съм медицина към Медицински университет София през 2021 г. По време на обучението си съм участвала в ред медицински конгреси и симпозиуми, включително дерматологични такива. През 2019 г. доброволствах в клиника по кожни и венерически болести към УМБАЛ "Александровска", гр.София. Работила съм в сферата на козметична и естетична медицина. Интересите ми са насочени към клинична и естетична дерматология, включваща различни лазерни, инжекционни и подмладяващи процедури. Към момента специализирам дерматология и венерология към УМБАЛ “Александровска”.

Дияна Казакова

Управител и собственик

Създадох Diyana Aesthetic House, за да правя хората щастливи. Заставайки с името си, като собственик на салона, искам да дам категорична гаранция, че той ще се свързва с най-качествените услуги. Клиентите ни ще запомнят всяко едно посещение не само като конкретна процедура, но и като цялостно преживяване.

Запиши час за консултация

© DiyanaAesthetics. All Rights Reserved. 2024