logo

Радиочестотен лифтинг с Forma

За процедурата

Увисването на долната третина на лицето е проблем на много дами и господа в зряла възраст. Ние имаме решение – радиочестотен лифтинг. Той е безболезнен, не отнема много време и няма възстановителен период. Заложихме на апаратни процедури за радиочестотен лифтинг на лицето, защото те стимулират естествени процеси по регенериране и подмладяване на кожата.

FORMA е именно такава апаратна процедура. Тя помага за лифтиране на лицето, както и за изглаждане на бръчки и фини линии. FORMA използва радиочестотна енергия (RF) с вградени предпазни датчици, за да се осигури оптимално и безопасно свиване в дълбоките слоеве на кожата. С тази технология постигате по-млада, стегната и гладка кожа на лицето. Радиочестотата стимулира образуването на нов колаген и подобрява еластичността на кожата за дълго време.

FORMA е подходяща за всички типове кожа. Тя е любима процедура на хората, които търсят естествен подход за подмладяване на кожата без разрези или убождания. FORMA работи с двуполюсна радиочестота, която прониква в кожата в дълбочина. По този начин дълбоките слоеве на тъканта се затоплят, като тази топлина стимулира естествения синтез на нов колаген.

Процедурата е напълно безопасна и безболезнена, а това, че се образува нов колаген прави ефектът от нея дълготраен. Радиочестотният лифтинг е предпочитана процедура от много дами и господа по света като естествен метод за връщане на младежкия вид.

Цени на процедурите

ЗонаЦена на 1 процедураПакет от 6 процедураВреметраене на процедурата
Лице200 лв.650 лв.90 мин.
Шия160 лв.500 лв.90 мин.
Деколте120 лв.400 лв.120 мин.
Лице и шия260 лв.800 лв.180 мин.
Шия и деколте220 лв.750 лв.210 мин.
Лице, шия и деколте300 лв.1000 лв.300 мин.

Forma

Накратко за процедурата

Фенове на Forma

Най-големите фенове на радиочестотния лифтинг с FORMA са Ким Кардашиан, Ема Робъртс, Елза Хоск и много други. Всички те препоръчват процедурата като сигурен, бърз и най-вече напълно безопасен метод за подмладяване на кожата.

Стягане на кожата

Стягане и подобряване качеството на кожата са най-видимите резултати от процедурата. Отчитат се добри резултати в областта на назолабиалнтите гънки, бузите и бръчките тип "пачи крак", около очите. Фините линии реагират още по-добре от дълбоките бръчки и напълно изчезват.

Нов колаген

FORMA работи с двуполюсна радиочестота, която прониква в кожата в дълбочина, загрява съединителната тъкан и стимулира фибробластите да произвеждат повече естествен, нов колаген, a кожата сe лифтира и подмладява.

Безопасна процедура

FORMA е една от най-безопасните процедури за лифтиране и контуриране на лицето. Технологията има FDA сертификат и за разлика от много други процедури може да се прилага на всеки тип кожа. Не предизвиква никакви странични реакции. Възможно е да се появи леко зачервяване или подуване в третираната област, но тези ефекти отшумяват за няколко часа.

Мъжете също имат право на време за себе си!

Не се колебайте, а запишете час при нас за консултация или процедура.

Запишете час при нас

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате.

Как работи FORMA?

Тя е разработена на база множество клинични проучвания и е базирана на доказалата се през годините технология – A.C.E. (Достигане. Контрол. Разширяване.) Тази технология използва радиочестотна енергия, която се доставя до дълбоките слоеве на кожата, без да се нарушава целостта й. Това осигурява максимален и предвидим резултат.

Подходяща ли е за мен?

Forma е подходяща за всички типове кожа, както и за хора, които търсят неинвазивни и натурални начини за постигане на подмладен външен вид без операции, белези или възстановителен период.

Кои зони магат да се третират?

Forma може да се използва, както на лицето, така и за малки части от тялото. Най-търсените зони по лицето са челото, бръчките около очите, горни и долни клепачи, назолабиални гънки, бузи и шия. При тялото, можете да третирате горната част на ръцете, колена и други малки области, които се нуждаят от подобрения. Използва се безопасно за всички типове кожа.

Какво е усещането по време на процедурата?

Forma е безболезнена процедура с минимално време за възстановяване. По време на процедурата повечето клиенти усещат затопляне на третираното място. След процедурата има леко зачервяване в третираната зона, което отшумява в рамките на няколко минути до час.

Колко сесии са необходими, за да се види добър резултат?

Препоръчваме 6-8 процедури на една и съща зона, за да се постигне наистина видим и добър резултат. Разбира се, броят на процедурите е строго индивидуален и зависи от състоянието на кожата и способността на организма да се саморегенерира. След серия от процедури клиентите забелязват изглаждане на бръчките по кожата им, повдигане и приятно оформяне на контура на лицето.

Колко време трае една процедура?

При провеждането на процедурата, лицето се разделя на 6 по-малки зони, като една зона се обработва 7-10 минути. Процедурата на цялото лице трае около 1 час. Ако пациентът желае може да третира само някои отделни по-малки зони – например чело, околоочен контур и бръчки тип „пачи крак“ горен и долен клепач, бръчки около устните, назолабиални гънки, долна третина и двойна брадичка, шия и пр.

Може ли FORMA да се комбинира с други процедури?

Да, Forma може да се използва в комбинация с повечето лазерни процедури за лице и тяло, както и с Hydrafacial за чиста, здрава и хидратирана кожа. Ние дори препоръчваме комбинация от Forma  и Hydrafacial за постигане на пълно подмладяване и освежаване на кожата на лицето.

Какво да правя преди и след процедурата?

Преди процедурата е хубаво да не сте се излагали обилно на слънце поне ден-два. След процедурата препоръчваме да избягвате интензивните слънчеви бани в рамките на 2-3 дни. Също така съветваме да поставяте слънцезащитен крем с SPF 50+. Силно затоплящи SPA процедури като сауна и парна баня също е добре да се избягват ден-два след процедурата.

Резултати от процедурата

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Нашите Клиенти

Ето какво казват клиентите, които вече са пробвали Forma

Божидар Божидаров

Мъжете също имат нужда да се поглезят. Дълбоките бръчки на челото винаги са ме дразнили, защото ме правят да изглеждам по-възрастен, отколкото съм. Затова реших да пробвам тази процедура. Резултатът е страхотен. Самата процедура е приятна. Няма никаква болка.

Нели Величкова

Ползвам услугите на Diyana Aesthetic House, защото се доверявам на техния професионализъм. Те ме консултираха, че процедурата Forma е най-подходяща за мен. И бяха прави. Много съм доволна от ефекта. Лицето ми изглежда подмладено.

Йоана Димитрова

Обожавам процедурите с Forma. Приятна и много ефективна процедура за поддържане на младежки външен вид.

Запишете час за консултация

Ако не сте сигурни дали някоя процедура е подходяща за Вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Обадете се на посочените телефони. Не се притеснявайте, ако се обадите извън работно време, ние ще Ви върнем обаждане...

ЗАПИШИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

© DiyanaAesthetics. All Rights Reserved. 2024