logo

NuEra Tight - персонализирана процедура за лице и тяло

За NuEra Tight

Всеки мечтае за идеално тяло. Но постижимо ли е то с апаратни процедури? Отговорът е: Да! Вече на пазара съществува иновативна апаратна технология, която позволява напълно персонализиран протокол за извършване на процедури за оформяне на тяло и редуциране на целулит, съобразени с анатомичните особености, възрастта, хидратацията и състоянието на кожата на всеки отделен човек. Този апарат е иновативен, генерация 2020 г. и се нарича NuEra Tight. Diyana Aesthetic House е първият в София естетичен център, който го притежават и е сертифициран за извършването на процедури с него.  NuEra Tight е неинвазивна радиочестотна терапия с контролирана температура, която ефективно намалява мастната тъкан, свежда до минимум целулита, стяга кожата и изглажда бръчките. За разлика от останалите процедури за лице и тяло терапиите с NuEra Tight може да бъдат персонализирани специално за Вас, като всеки от кожните слоеве се третира с подходящите настройки и накрайници.
NuEra Tight  интелигентно се адаптира към Вашето тяло и благодарение на вътрешните си механизми осигурява естествено изглеждащи резултати. Без възстановителен период е и дава дълготрайни резултати. Апаратът е напълно безопасен, а процедурите с него са приятни и безболезнени.

Цени скултуриране на тялото с NuEra Tight

ЗониЦена 1 процедураПакет от 6 процедуриПакет от 10 процедуриВреметраене на процедурата
Корем300 лв.1500 лв.1750 лв.40 мин.
Седалище300 лв.1500 лв.1750 лв.70 мин.
Задни бедра300 лв.1500 лв.1750 лв.70 мин.
Предни бедра300 лв.1500 лв.1750 лв.70 мин.
Цели бедра (включва задни и предни бедра)400 лв.2000 лв.2250 лв.130 мин.
Ръце250 лв.1250 лв.1500 лв.40 мин.
Паласки250 лв.1250 лв.1500 лв.40 мин.
Брич250 лв.1250 лв.1500 лв.40 мин.
Лице200 лв.1000 лв.1250 лв.70 мин.
Околоочен контур100 лв.500 лв.750 лв.25 мин.
Шия160 лв.800 лв.1050 лв.50 мин.
Брадичка120 лв.600 лв.850 лв.25 мин.
Корем и паласки350 лв.1750 лв.2000 лв.80 мин.
Седалище и брич350 лв.1750 лв.2000 лв.110 мин.
Задни бедра и седалище400 лв.2000 лв.2250 лв.140 мин.
Лице и Шия250 лв.1250 лв.1500 лв.70 мин.
Шия и брадичка150 лв.750 лв.1000 лв.40 мин.

NuEra Tight

Накратко за процедурата

Персонализирана

Процедурата представлява загряване на кожата и подкожната мастна тъкан на различна дълбочина. NuEra Tight работи с 5 различни радиочестоти и множество накрайници. Това позволява персонализиране на процедурата спрямо индивидуалните анатомични особености на всеки пациент. Все пак Вашето тяло е уникално.

Подходяща за всеки

Процедурите с NuEra Tight са подходящи за всеки тип кожа. Те са подходящи за здрави хора с локален целулит и локални мастни натрупвания, както и при едематозна фибросклеротична паникулопатия, кожна атрофия и еластоза, недостатъчност на микроциркулацията и венозна недостатъчност, хиперплазия и хипертрофия на адипоцитите.

Безопасна

Процедурите с NuEra Tight са преминали клинични изпитания и са доказали своята безопасност и ефективност. Технологията е изпитана в провеждането на милиони процедури по света в продължение на 10 години. NuEra Tight е най-новото поколение радиочестотна машина, която с лекота ще скулптурира Вашето тяло.

Не се колебайте повече!

Перфектното тяло е на един клик разстояние.

Запиши час

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

Какво представлява процедурата?

Персонализираната технология NuEra Tight третира областите на тялото, където се появяват нежелани мазнини, бръчки, целулит и отпусната кожа, което води до по-скулптурирана, по-стегната и гладка кожа.

NuEra Tight използва FocalRF, технология от следващо поколение, за контрол на дълбочината на приложение на терапията, така че радиочестотните вълни да отговарят на уникалните нужди на Вашето тяло, като третират дермата и стимулират образуването на колаген или достигат до по-дълбокия подкожен мастен слой, което гарантира безопасни и ефективни процедури.

Какво да очаквам?

Тази неинвазивна терапия осигурява естествено изглеждащи резултати, които се запазват по-дълго, а усещането е като при приятен масаж с горещи камъни. След терапията е нормално временно да се наблюдава лек оток или зачервяване. Някои пациенти забелязват подобрение още след първата процедура.

Подходяща ли е терапията за мен?

Терапията с NuEra Tight е подходяща за повечето хора. Терапията не е подходяща при бременност, активна инфекция или чувствителност към топлина. По време на терапията трябва да се избягват порязвания и пиърсинг. Винаги първо се консултирайте с вашия терапевт, особено ако имате метален имплант, например пейсмейкър или наскоро са Ви поставени инжекционни филъри. Апаратът е предназначен да осигурява нагряване с цел повишаване на температурата на тъканите при определени медицински състояния като лечение на едематозна фибросклеротична паникулопатия, кожна атрофия и еластоза, недостатъчност на микроциркулацията и венозна недостатъчност, хиперплазия и хипертрофия на адипоцитите.

Има ли нежелани реакции?

Най-честите незабавни реакции към радиочестотната терапия са еритем и оток, които могат да възникнат веднага след терапията и обикновено отшумяват в рамките на няколко дни. Преходните промени в пигментацията на кожата могат да отзвучат в рамките на няколко месеца, но могат да продължат и по-дълго. Могат да се наблюдават и следните усложнения и нежелани ефекти:
– Умерено усещане за парене по време на терапията или след терапията;
– Пурпура, ограничена до зоната на експозиция;

Резултати от процедурата

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Нашите Клиенти

Ние сме професионален център за лазерна епилация, грижа за лицето и тялото в сърцето на София. Държим да сме различни, като сме задвижени от идеите да предложим естетични услуги от висок клас.

Мария Дачева-Каменова

Diyana Aesthetic House се превърна в моята къща за красота. Отида ли там имам чувството, че самите феи на красотата се грижат за мен. Винаги си тръгвам с усмивка и много естествени резултати. Препоръчвам много процедурата за стягане на тяло с NuEra Tight. Просто е страхотна!

Йоана Димитрова

Признавам, че бях скептична към процедурите с апарата NuEra Tight. Но се доверих на терапевта си. И тя беше права. Още след първата процедура видях разлика. Целулитът беше видимо изгладен. Трябваха ми 4 процедури за да постигна желания от мен ефект, но си заслужаваше. Много съм доволна! Препоръчвам процедурата на всички дами, които се притесняват от целулита си.

Красимира Димитрова

Много съм впечатлена от процедурата NuEra Tight за лице. Изглажда контура на лицето още след първата процедура, а бръчките стават видимо по-малко.

Запишете час за консултация

Ако не сте сигурни дали някоя процедура е подходяща за Вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Обадете се на посочените телефони. Не се притеснявайте, ако се обадите извън работно време, ние ще Ви върнем обаждане...

ЗАПИШИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

© DiyanaAesthetics. All Rights Reserved. 2024