logo

Радиочестотен лифтинг с Morpheus8

За Morpheus8

В естетичен център Dyana Aesthetic House предлагаме последно поколение радиочестотен лифтинг за подмладяване на лицето и тялото. Процедурата е минимално инвазивна. Работи с малки и тънки игли, които проникват в кожата и посредством енергийни импулси причиняват микроувреждания на подкожния слой. Това води до незабавно активиране на процес по регенериране на кожата. Стимулира се производството на нов колаген. Резултатът е напълно нова, по-млада, здрава, стегната и красива кожа. Ние работим с апарата Morpheus8 на Inmode, който е последно поколение радиочестотна технология. Най-хубавото на тази процедура, за разлика от други подобни, е, че иглите действат в дълбочина, а на повърхността кожата остава здрава. След процедурата в рамките на около 24-48 часа третираната зона е зачервена, леко подута, с усещане за парене отвътре. Този ефект обаче отшумява в рамките на ден до 48 часа, след което кожата остава напълно здрава. Иглите на апарата проникват на повече от 5 мм дълбочина в дермата. По този начин се третира и ремоделира подкожието, както и мастната тъкан (SARD). Morpheus8 представлява фракционирана радиочестота, която ремоделира и контурира лицето и тялото. Той е подходящ както за лице, шия и деколте, така и за корем, бедра, седалище и колене. По тялото може да се третират успешно целулит, стрии и дори мастни натрупвания.

Цени на процедурите

ЗонаЦена на 1
процедура
Пакет от
3 процедури
Времетраене на процедурата
Лице+шия1000 лв.2500 лв.90 мин.
Околоочен контур500 лв.1200 лв.50 мин.
Шия500 лв.1250 лв.75 мин.
Деколте800 лв.2000 лв.75 мин.
Бузи600 лв.1500 лв60 мин.
Джолайн500 лв.1250 лв.60 мин.
Ръце1000 лв.2500 лв.70 мин.
Ръце(от китка до пръсти)600 лв.1500 лв.60 мин.
Колене700 лв.1700 лв.70 мин.
Паласки900 лв.2400 лв.90 мин.
Корем900 лв.2400 лв.90 мин.
Задни бедра1200 лв.3000 лв.120 мин.
Предни бедра1200 лв.3000 лв.120 мин.
Вътрешни бедра1200 лв.3000 лв.120 мин.
Седалище1200 лв.3000 лв.120 мин.
Лабии700 лв.1700 лв.70 мин.

Morpheus8

Накратко за процедурата

Щадяща

Тази технология е щадяща. Микро иглите проникват дълбоко в кожата, но без да наранява повърхностния слой.

Бързо възстановяване

Времето за възстановяване от процедурата е пренебрежително малко, а ефектът от нея е видим веднага и е дълготраен.

Нов колаген

Morpheus8 стимулира производството на нов колаген. Благодарение на това ефектът от процедурата е дълготраен и се разгръща във времето.

Morpheus8 е подходящ и за мъже

Не се колебайте, а запишете час при нас за безплатна консултация или за процедура.

Запиши час при нас

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

Кои зони могат да бъдат третирани?

С Morpheus8 може да бъде третирано цялото лице, шията и деколтето, както и корем, седалище, бедра и колене. Най-желаните зони са долната челюст, шията и деколтето. Частите на лицето и тялото, по които има бръчки, неравен тен или белези от акне също биха могли да се третират успешно. Целулитът е проблем, който процедурата също може да решава.

 

Колко процедури са необходими?

В зависимост от проблема, който се третира и параметрите, които се използват, ще са необходими между 1 и 3 процедури веднъж месечно за най-добри резултати.

Колко бързо ще видя резултата?

Първите резултати могат да се видят няколко дни след процедурата, като най-добре ще започнат да се разгръщат след около 3 седмици. Резултатът е дълготраен и ще бъде осезаем до 3 месеца след една процедура.

Всеки ли е подходящ за процедурата?

Предимството на технологията Morpheus8 е, че тя е подходяща за всеки фототип кожа, дори за хора с много тъмен цвят на кожата.

Кога след процедурата мога да си сложа грим?

Тъй като възстановителният период е много кратък, грим може да се постави ден-два след процедурата.Пациентите могат да забележат микролезии няколко дни след процедурата или леко излющване на кожата в третираната зона до седмица след нея.

Как трябва да се грижа за кожата си след процедурата?

Хубаво е пациентът да овлажнява кожата в третираната зона и да не я излага на слънце.Препоръчително е да се ползва добра слънцезащита с висок фактор всеки ден. Освен това слънцезащитните кремове предпазват кожата от рак, както и намаляват бръчките. Те служат и като превенция срещу процеса на стареене.

 

Резултати от процедурата

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Запишете час за консултация

Ако не сте сигурни дали някоя процедура е подходяща за Вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Обадете се на посочените телефони. Не се притеснявайте, ако се обадите извън работно време, ние ще Ви върнем обаждане...

ЗАПИШИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

© DiyanaAesthetics. All Rights Reserved. 2024