logo

Без петна с Lumecca

За Lumecca

Мечтаете ли за перфектно гладка кожа без несъвършенства и петна? Като лицата на холивудските звезди или инфлуенсърите в Instagram. Да, перфектно изглеждащата кожа много често е постигната с грим и подходяща светлина във филмите или с филтър в Instagram, но в реалния живот това не е така. Ние, в Diyana Aesthetic House, предлагаме терапия за лице, която може да Ви помогне в борбата срещу нежеланите петна и зачервявания по кожата и да направи кожата Ви по-красива от тази на Instagram инфлуенсърите.

Lumecca на Inmode е IPL технология, която чрез светлинна енергия заличава пигментните петна и изравнява тена на лицето. Тя работи на принципа на фототермолизата, която чрез подаването на контролирано количество енергия разгражда пигмента в петната и ги прави по-бледи. Lumecca може да повлияе много добре на старчески петна, лунички, розацея и дори петна след слънчеви изгаряния. Необходими са 1-3 процедури за опитмални резултати. А най-хубавото е, че ефектът се задържа и разгръща във времето. Процедурата е напълно безопасна и безболезнена.

 

Цени на процедурите

ЗонаЦена на 1 процедураПакет от 3 процедуриВреметраене на процедурата
IPL Фотоподмладяване
Цяло лице
300 лв.750 лв.60 мин.
IPL Фотоподмладяване
Шия
250 лв.650 лв.45 мин.
IPL Фотоподмладяване
Деколте
320 лв.700 лв.80 мин.
Пигментни лезии Единично петно50 лв.100 лв.10 мин.
Пигментни лезии Цяло лице300 лв.750 лв.60 мин.
Пигментни лезии
Шия
250 лв.650 лв.45 мин.
Пигментни лезии
Деколте
320 лв.700 лв.80 мин.
Пигментни лезии
Рамене
280 лв.650 лв.80 мин.
Пигментни лезии
Половин ръце
280 лв.650 лв.80 мин.
Пигментни лезии
Ръце(от китка до пръсти)
190 лв.400 лв.45 мин.
Пигментни лезии
Цели ръце
380 лв.900 лв.120 мин.
Васкуларни лезии Единично петно50 лв.100 лв.10 мин.
Васкуларни лезии Ноздри80 лв.200 лв.10 мин.
Васкуларни лезии
Цял нос
90 лв.220 лв.15 мин.
Васкуларни лезии Бузи180 лв.400 лв.20 мин.
Изсветляване на интимна зона300 лв.750 лв.60 мин.

Lumecca

Накратко за процедурата

Премахва пигменациите

Процедурата с IPL технологията Lumecca премахва нежеланите пигментации от лицето и тялото. Лунички, старчески петна, петна от слънчеви изгаряния могат да бъдат заличени само с няколко сесии с Lumecca.

Безопасна

Процедурата е безопасна и може да се извършва по цялото тяло. Тя представлява светлинна енергия, която разгражда меланина в пигментацията и по този начин заличава петното.

Без допълнителни кремове

Не е необходимо да ползвате допълнителна козметика за избелване на петната. Няколко сесии с Lumecca са напълно достатъчни.

Петната по лицето не Ви отиват!

Не се колебайте, а запишете час при нас за консултацията или процедура.

Запиши час при нас

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате.

Какво е Lumecca?

Lumecca е най-мощната имулсна светлина за третиране на пигментни и васкуларни лезии. Само след една процедура пациентите забелязват значителна разлика в тена и чистота на кожата. Lumecca работи на принципа на фототермолизата, която прави фотоподмладяване на кожата чрез доставяне на контролирано количество светлина.

Какви са ползите?

Само след 1-3 процедури Lumecca подобрява вида на:

– Старческите петна (червени/кафяви петна)

– Васкуларните лезии по лицето като телеангиектазия (паяжина от капиляри) и пойкилодерма

– Розацея

– Лунички

– Слънчеви изгаряния

Кои зони може да се третират?

Lumecca може да се използва за всички части на тялото. Най-често третираните зони са тези, които се излагат на слънце. Това са лицето, шията, деколтето, краката, дланите и ръцете.

Колко бързо ще видя резултати?

При слънчеви изгаряния и изравняване на тена резултатите са видими още след първата сесия. Вида на кожата ще се подобрява с времето, като най-добри резултати ще се видят след 1-2 седмици. Повече процедури ще направят резултата още по-добър. При третирането на васкуларни лезии резултатите са видими след около 2 седмици.

Колко сесии се препоръчват?

Подобрение във вида на кожата трябва да се забележи още след първата процедура. Няколко сесии ще дадат още по-добри резултати. Точният брой на необходимите процедури зависи от степента на увреждане на кожата, вида кожа, вида процедура – за пигментации или за васкуларни лезии, и настройките, които се ползват при процедурата.

Има ли странични ефекти?

Повечето пациенти не изпитват странични ефекти. В повечето случаи кожата се възстановява за няколко часа. Някои пациенти са чувствителни към светлина до няколко часа след процедурата. През това време трябва да се избягва излагането на директна слънчева светлина, както и на солариум.

Как да се подготвя за процедурата?

Избягвайте директно излагане на слънце или солариум 1 месец преди процедурата.

Какво да очаквам по време и след процедурата?

По време на процедурата апаратът ще произвежда силна светлина и ще усещате светлината като леко шляпване с ластик. След процедурата е нормално да имате леко зачервяване и  да усещате леко затопляне в третираната зона. То отминава за около час. През следващите 24-48 часа ще забележите потъмняване на пигментните лезии. След седмица те ще започнат да се лющят, като това ще изравни тена Ви. След третиране на васкуларни лезии ще забележите, че те променят цвета си и изчезват след няколко дни.

Резултати от процедурата

Преди

След

Преди

След

Преди

След

Нашите клиенти

Божидар Божидаров

Правих си процедура за премахване на тъмни петна от кожата и съм много доволен. Терапевтката в Diyana Aesthetic House ме консултира много добре и постигнахме супер резултати. Препоръчвам ги!

Нели Величкова

Имах петънца и капиляри по кожата си, които ми причиняваха известен дискомфорт. Много се радвам, че се доверих на Diyana Aesthetic House, защото вече нямам този проблем. Ще опитам и други терапии. Предлагат решения на доста проблеми.

Виктор Тренев

Започнах да правя процедури с Lumecca, защото имах много червенини и петна. След няколко процедури мога да кажа, че вече нямам този проблем. Благодаря на Diyana Aesthetic House за професионалните напътствия и съвети!

Запишете час за консултация

Ако не сте сигурни дали някоя процедура е подходяща за Вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Обадете се на посочените телефони. Не се притеснявайте, ако се обадите извън работно време, ние ще Ви върнем обаждане...

ЗАПИШИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

© DiyanaAesthetics. All Rights Reserved. 2024