logo

Неинвазивно интимно подмладяване с Forma V

За процедурата

Процесът на стареене засяга всички аспекти на женското тяло. Когато се съчетае с промени, свързани с раждането, естествената загуба на колаген и еластин, както и намаляване на естрогена, могат да настъпят промени в интимните зони като вагината. Колагенът придава здравина на кожата ни, а еластинът кара кожата ни да се върне на мястото си след разтягане.

Тези нежелани промени включват: вагинална отпуснатост, отпуснатост, уголемяване и набръчкване на лабиите(срамните устни), сухота и дискомфорт, стрес инконтиненция, намалена сексуална функция и чувствителност, отслабване на вагиналните мускули.

Forma V е неинвазивна процедура, която използва нежно радиочестотно загряване за вътрешно и външно свиване в интимната зона на жените. Процедурата е предназначена да осигури нехирургично вътрешно и външно вагинално подмладяване.

Ползите от лечението включват: стягане на вагиналните стени, свиване и стягане на лабиите(срамните устни), подобрение при сухота или раздразнение, подобрение при стрес инконтиненция, повишена сексуална функция и удовлетворение, повишено самочувствие поради подобрения във вагиналния вид.

Цени на неинвазивно интимно подмладяване с Forma V

ПроцедураЦена
1 процедура600 лв.
3 процедури1500 лв

Цени на вътрешно и външно интимно подмладяване с Forma V и Morpheus8

ПроцедураЦена
1 процедура1000 лв.
3 процедури2500 лв.

Накратко за процедурата

Дълготраен ефект

Някои жени забелязват подобрения веднага след първото лечение. Резултатите са дълготрайни, но може да се препоръча еднократно поддържащо лечение веднъж на година или две.

Без болка

Forma V е неинвазивна процедура, която използва нежно радиочестотно загряване за вътрешно и външно свиване в интимната зона на жените.

Бързо възстановяване

Пациентите могат да възобновят редовните си дейности веднага след лечението, но може да бъдат посъветвани да избягват полов акт, плуване, горещи вани за няколко дни.

Не се колебай повече!

Запиши час при наш специалист.

Запиши час

Уединена и релаксираща атмосфера

Сравнително комфортна процедура.

Запиши час

Повишена сексуална функция и удовлетворение!

Повишете самочувствие си!

Запиши час

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

Какво представлява процедурата?

Forma V е неинвазивна процедура, която използва нежно радиочестотно загряване за вътрешно и външно свиване в интимната зона на жените.

Как протича процедурата?

По време на първоначалната ви консултация нашите специалисти ще обсъдят вашите притеснения, ще извършат преглед и ще съставят персонализиран план за лечение. Лечението с FORMA V е сравнително комфортна процедура, която се извършва в кабинета от нашите обучени медицински специалисти. Процедурата отнема от тридесет до четиридесет и пет минути и е подобна на посещение при вашия гинеколог. Процедурите FORMA V се извършват в уединена и релаксираща атмосфера. Обезболяващ крем не е необходим за FORMA V лечение.

Какво да очаквам?

Стягане на вагиналните стени,  свиване и стягане на лабиите(срамните устни), подобрение при сухота или раздразнение, подобрение при стрес инконтиненция, повишена сексуална функция и удовлетворение, повишено самочувствие поради подобрения във вагиналния вид.

Колко сесии са необходими за оптимални резултати?

Някои жени забелязват подобрения веднага след първото лечение, но резултатите обикновено се появяват след няколко седмици, тъй като тъканта се свива и нивата на колаген и еластин се повишават. Поредица от три лечения, разделени от четири до шест седмици, обикновено води до най-голямо подобрение, но броят на леченията ще зависи от вашите конкретни цели. Резултатите са дълготрайни, но може да се препоръча еднократно поддържащо лечение веднъж на година или две.

Запишете час за консултация

Ако не сте сигурни дали някоя процедура е подходяща за Вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Обадете се на посочените телефони. Не се притеснявайте, ако се обадите извън работно време, ние ще Ви върнем обаждане...

ЗАПИШИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

© DiyanaAesthetics. All Rights Reserved. 2024